دوستان ما هم رفتنی شدیم.
راستش کلاسام داره شروع میشنه نمیخوام تو ان ترمی با بقیه کم بیارم

مدتی که دوباره برگشتم واقعآ نا امید شدم از خیلی از بچه ها.اصلا" سایت جو یه سال پیشو نداره.یاده اون روزا به خیر...... با نسیم از خواب بلند میشدیم.من سیما رو لخت میکردم.حاجی میرفت رو مینا :( یادش بخیر واقعا" یاد جبه فکر بد نکنین p:<
با چند نفر اشنا شدم و واقعا" خوش حالم که باشون اشنا شدم جدیدا که اومدم.
دوست دارم یه چیزی هم اینجا بگم.اینکه شایعه شده من هم جنس بازم.:)).هم جنس باز نیستم هم
جنس گرام =)).نه
شایع ای بیش نیست.قضیه اش مفصله
پارسال ما یه تاپیک زدیم بیوگرافی Jay-z اما از قضا که کپی بود jay-z رو نوشته بود GAY-Z.این سوتی در رفت و
مهیار سوتی مارو گرفت و تو دهن
مجید 007 که افتاد تمام سایت با خبر شدن .(چه پسر ماهی بود اومد سلاممو بش برسونین

)
خلاصه که ماجرا این بوده و دیگه....(البته خاطره زیاده با بچه ها:)) اسکل کردن یه بنده خدایی خرابکاری تو تاپیک شمارش اوووه =))) )
اگه بخوام اسم ببرم با کی ها دوست شدم نصفی هارو باید بگم برا همین نمیگم P:<
اهنگمم تو امضام ه دانلود کنین اما نخندین.

بریم دیگه حرف نزنم. همینقدر بسه.
راستی یه خبر عجیب هم که شنیدم این بود که با یکی از بچه ها دوست ام و جی اف مه
.من تا حالا تحت نت نه با کسی ابجی بودم نه جی اف نه بابا نه مامان و ... .اما خیلی از بچه ها لطف دارن و من و داداش خودشون میدونن.منم استقبال میکنم ازشون.اما اینکه میگن با فلانی جی اف بی اف یه چیز چرتیه کلا" تحت نت.حالا بماند چرا...ای دی مم دوست داشتین ادد کنین >>>>>> ESI_ROCKSTAR
دیگه والسلام

خوش باشین همگی و یه کمم با جنبه(بعضی ها)

برا این که تاپیک بدون محتوا نباشه جمله های زیر رو گلچین گذاشتم.
موفق و پایدار(به قول یه بنده خدایی)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
*صبح هم ماجراي ساده ايست گنجشک ها بيخودي شلوغش ميکنند.
*عجب دنياي جالبي!همه ازت توقع دارند اما توقع دارند که تو توقع نداشته باشی
*بعضي ها در حالي که هندوانه زير بغلت مي گذارند پوست موز هم زير پايت مي اندازند
*وقتي تبر به جنگل امد همه درختان فريلد زدند:واي!دسته اش از جنس ماست
*تو به احساساتت بياموز نفس نکشند هواي دل ها الودست
*دنبال کسي باش که داشته هاتو کامل کنه نه اينکه عاشق داشته هات بشه
*کوچيک که بوديم تنها کفشامونو اشتباه مي پوشیديم اما حالا چی؟حالا که بزرگ شدیم تنها کار درستمون پوشيدن کفشامونه
*تويی که مرا در سقوط می بيني تا به حال به این اندیشيده ای که که شايد تو خود وارونه ايستاده اي؟
*اگه اون زماني رو که واسه خر کردن من صرف کردی و واسه خودت وقت مي زاشتی الان آدم شده بودي!
*بزرگترين مزيت راستگویي اينه که نیازي نیست به یاد بياري چی گفتي