بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائويي

بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائويي

یکشنبه آذر ماه 20, 1390 11:23 am
MahTak
مدیر آزمایشی
مدیر آزمایشی وضعیت : آفلاین

پست ها :4832
تعداد تشكر كرده : 3808 بار
تعداد تشكر شده : 6141 بار
طرز تهیه بورک با یوفکا


مواد لازم بورک با یوفکا :

ماست >> نصف پیمانه

تخم مرغ >> 1 عدد

نمک >> 1قاشق مرباخوری

آرد >> به میزان لازم

کره یا مارگارین نرم >> 125 گرم

مواد میانی :

گوشت چرخ کرده >> 300 گرم

پیاز >> 2عدد

برنج پخته( کته شده) >> نصف پیمانه

جعفری ساطوری >> مقداری

روغن >> 1پیمانه

نمک، فلفل، زردچوبه >> به میزان لازم

طرز تهیه :

ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

از این خمیر 10 عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.

پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانه‌ها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود ، 5 چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید.

سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.

این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیواره‌های قالب آویزان بماند.

مواد میانی را روی خمیر بریزید و 5 چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.

اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید.

خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده اید 30 دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.

می توانید از زرده ی تخم مرغ برای تزیین نیز استفاده کنید.



طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا


مواد لازم پتاژ قارچ با پنیر پیتزا :

آرد گندم >> نصف پیمانه

شیر >> یک لیتر

آب‌مرغ >> شش پیمانه

قرص عصاره مرغ >> یک عدد

قارچ ورق شده >> 200 گرم

آب >> چهار پیمانه

خامه >> 100 گرم

پنیرپیتزا رنده شده >> نصف پیمانه

نمک، فلفل و پودر سیر >> یک قاشق چایخوری

کره >> 25 گرم

آبلیمو  >> به میزان لازم

طرز تهیه :

شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید.

سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید.

سپس قارچ را افزوده و آن‌گاه حرارت را کم کنید و در حدود 20 دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد،

در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده،

در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره‌ای وسط پتاژ بریزید.



طرز تهیه سالاد آلزاس (فرانسه)


موادلازم :

سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده >> 1 کیلو

آب مرغ یا آب قلم >> 1 پیمانه

لبو ی کوچک رنده شده >> 1 عدد

تخم مرغ آب پز سفت >> 2 عدد

خیار شور خورد شده  >> 1 عدد

جعفری ساطوری شده  >> 2-3 شاخه

سس مایونز  >> 1 پیمانه

سرکه >> 1 قاشق

نمک و فلفل >> به میزان لازم

طرز تهیه :

سیب زمینی را در ظرف سالاد بریزید و آب مرغ یا آب قلم داغ و سس مایونز و سرکه را روی آن بدهید و نمک و فلفل بپاشید و بگذارید خنک شود .

سپس در یخچال بگذارید تا ببندد . این سالاد را گرم هم می خورند .



آموزش درست کردن شیرینی تر کاکائویی


زمان تهیه: 10 دقیقه ؛ زمان پخت:‌ 50 دقیقه

مواد لازم برای ۹ نفر :

آرد >> یک پیمانه

شکر >> سه چهارم پیمانه

پودر کاکائو >> نصف پیمانه

بیکینگ پودر >> یک و نیم قاشق چایخوری


سس سیب شیرین نشده >> یک سوم پیمانه

روغن کانولا >> یک چهارم پیمانه

شیر سویا >> دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چای‌خوری سرکه

طرز تهیه :

• فر را از قبل روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

• درون یک قالب  ۲۱در ۲۱ سانتی‌متر را چرب کرده و آرد بپاشید.

• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.

• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت ۵۰ دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.

• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.

• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می‌توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

* طرز تهیه سس سیب:

تعدادی سیب ترش بردارید . پوست و تخم آن‌ها را بگیرید .

سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید .

سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند .

حالا سیب‌ها آماده است . با پشت قاشق ، سیب‌های پخته را له کنید ، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.



برای نویسنده این مطلب MahTak تشکر کننده ها: 12
RAPture, Saeed-M, anelka, bagi, delaram22, f_rahgozar, iceflower65, kamel11, medium, mghb65, rozhin_shay, zombie

سلام و احوالپرسي
حضرت رقیه
ویدئو پروژکتور و کاربردهای آن
دستگاه حضور و غیاب BioLite Net
برد هوشمند
آموزش قدم به قدم دوربین های مدار بسته
هوشمند سازی ساختمان
دکوراسیون داخلی
دکوراسیون شیک و مدرن
دکوراسیون آشپزخانه
پنجره در دکوراسیون
طراحی مدرن
کمبود فضا در طراحی داخلی
معماری داخلی
طراحی داخلی
تاریخچه پیتزا در ایران
خنده بازار داغ هفته-6آبان
کف پارتی در دانشگاه سنت اندروز اسکاتلند - عکس
یک حرکت عجیب از "الناز شاکردوست" - تک عکس
عکس هایی از افتتاحیه گالری جواهرات علی دایی
بازار تونلی عجیب بهترین مکان برای خرید دو نفره !!
ویژگی های یک وکیل پایه یک خوب دادگستری
تفاوت حقوقی دعاوی خلع ید و تخلیه ید
عکس تمرینات سخت دختران نینجا در رشت !!
عکس های عاشقانه و دو نفره زن و شوهرهای ایرانی !!
معماری داخلی
دکوراسیون داخلی
طراحی داخلی
جوک های جدید شهریور سری دوم 93
سری جدید جوک های خنده دار شهریور ۹۳
استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک
تولد نوزادی عجیب الخلقه با هشت دست و پا !!
عکس بازیگر مشهور ایرانی در نقش خواننده هالیوودی !!!
40 نکته جالب در مورد حرم امام رضا علیه السلام
فک و فامیل داریم باحال و جالب !!! (طنز) شهریور ماه 93

Re: بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائوي

یکشنبه آذر ماه 20, 1390 11:43 am
Saeed-M
مدیر آزمایشی
مدیر آزمایشی وضعیت : آفلاین

پست ها :2380
سن:21
تعداد تشكر كرده : 1530 بار
تعداد تشكر شده : 1415 بار
خیلی آشپزی رو دوست دارم.

Re: بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائوي

یکشنبه آذر ماه 20, 1390 11:48 am
bagi
مدیر آزمایشی
مدیر آزمایشی وضعیت : آفلاین

پست ها :15698
تعداد تشكر كرده : 6431 بار
تعداد تشكر شده : 7093 بار
Saeed-M نوشته است:
خیلی آشپزی رو دوست دارم.

چه تفاهمی

ممنون آی تک

Re: بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائوي

یکشنبه آذر ماه 20, 1390 12:09 pm
ASRAR
مدير بازنشسته
مدير بازنشسته وضعیت : آفلاین

پست ها :981
محل سکونت:Mashhad
تعداد تشكر كرده : 112 بار
تعداد تشكر شده : 2488 بار

مرسی

Re: بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائوي

یکشنبه آذر ماه 20, 1390 1:26 pm
delaram22
کاربر پنج ستاره
کاربر پنج ستاره وضعیت : آفلاین

پست ها :689
محل سکونت:shiraz
تعداد تشكر كرده : 8057 بار
تعداد تشكر شده : 7505 بار
کیک کاکائویی دوس دارم خیلی
مرسی
:)
" فرو افتادن در برابر خداوند تنها راه برخاستن در برابر روزگار است "


حـرفي نـدارم …

مـن حـاضـرم حـتي جـانم بـه لبـم رسـد …!

اگـر جـانم تـو بـاشي …

Re: بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائوي

یکشنبه آذر ماه 20, 1390 3:31 pm
mghb65
كاربر طلایی
كاربر طلایی وضعیت : آفلاین

پست ها :12059
سن:28
محل سکونت:zah
تعداد تشكر كرده : 20513 بار
تعداد تشكر شده : 17802 بار

ممنون

مگه به خانمم بگم درست کنه واسم

**اللّهم عجل لولیک الفرج**

Re: بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائوي

یکشنبه آذر ماه 20, 1390 4:16 pm
zammb
مدیر آزمایشی
مدیر آزمایشی وضعیت : آفلاین

پست ها :10924
سن:27
محل سکونت:دنیا
تعداد تشكر كرده : 9155 بار
تعداد تشكر شده : 14122 بار
ممنون بسیار عالی
زحمت کشیدی
گاهی میرسه که دیگه از خدا نه پول میخوای،
نه خونه میخوای،
نه کس و کار میخوای،
نه...
فقط یه دل خوش میخوای!
فقط یه دل خوش...


پیام نوری های عزیز دیدن بفرمایید:
eostad.ir

Re: بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائوي

یکشنبه آذر ماه 20, 1390 4:18 pm
f_rahgozar
مدیر آزمایشی
مدیر آزمایشی وضعیت : آفلاین

پست ها :10750
محل سکونت:قم
تعداد تشكر كرده : 9182 بار
تعداد تشكر شده : 14828 بار

خیلی مرسی خانم آشپز باشی
♥ ♥ ♥ بعــدها وقتــی کــه تنهـــا خاطــراتـم مانـده اســـت
عشـــــق روزی رهگـــــــذر می آيـــد و من نيســــتم ♥ ♥ ♥



Re: بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائوي

یکشنبه آذر ماه 20, 1390 9:00 pm
MahTak
مدیر آزمایشی
مدیر آزمایشی وضعیت : آفلاین

پست ها :4832
تعداد تشكر كرده : 3808 بار
تعداد تشكر شده : 6141 بار
قابلي نداشت

مرسي

Re: بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائوي

دوشنبه مهر ماه 2, 1391 1:03 am
kamel11
مدیر آزمایشی
مدیر آزمایشی وضعیت : آفلاین

پست ها :15191
تعداد تشكر كرده : 4212 بار
تعداد تشكر شده : 3531 بار
مرسی بسیار عالی
هر وقت سیلی خوردی؛بگو : یازهرا
هر وقت دستت رابستند؛بگو : یاعلی  
هر وقت بی یاورشدی؛بگو : یا حسن

هر وقت آب خوردی؛بگو : یا حـسین  
هر وقت شرمنده شدی؛بگو: ياعباس
ولی اگر:
تشنه شدی،آب نـخوردی،بی یاورشدی
دستت رابستند ، سیلی خوردی ، شرمنده شدي
بگو:
" امان از دل زینب "

Re: بورک با یوفکا + پتاژ قارچ + سالادآلزاس + شیرینی کاكائوي

دوشنبه مهر ماه 3, 1391 10:41 am
iceflower65
مدیر آزمایشی
مدیر آزمایشی وضعیت : آفلاین

پست ها :15310
تعداد تشكر كرده : 10868 بار
تعداد تشكر شده : 12125 بار

به به چه غذاهایی. دلم خواست
زمانه عجیبی است!

برخی مردمان امام گذشته را عاشقند، نه امام حاضر را

می دانی چرا؟

امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر می کنند...

امام حاضر را، باید فرمان ببرند...

و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند



زیر بیرق ابا عبدالله سینه زدیم و نفهمیدیم اگر اب رو هم به رومون بستن باید دم نزنیم و از ولیمون دفاع کنیم. امان از بی بصیرتی



بازگشت به آموزش آشپزي

چه کسی حاضر است ؟

کاربران حاضر در این انجمن: بدون كاربران آنلاین و 3 مهمان